Nederlands beste akoestisch circulair en biobased materiaal!

Cascando, verbindende interieurproducten

‘Alles uit jezelf en uit elkaar halen’. Het is onze creatieve essentie. Betekenis die je ziet weerspiegeld in onze vooruitstrevende meubelsystemen, mobiele ruimtedelers en privacy-oplossingen, maar die je ook herkent in onze manier van werken. We willen je stimuleren. In elk kantoor, in elke ruimte waar gezond werken centraal staat. Met doordachte interieurproducten die ruimtegebruik flexibiliseren, samenwerken verbeteren en het werkplezier vergroten.

‘We creëren verbindende interieurproducten die je nog beter in staat stellen te excelleren. – samen en alleen’.

Nieuwe ruimtelijke functies, mobiele meubelsystemen en extra aandacht voor privacy maken het kantoor van de toekomst een aantrekkelijk clubhuis. Vertrouwen in je werkplek staat centraal, maar dat moet je wel eerst verdienen. Met de high-touch interieurontwerpen van Cascando draag je hier actief aan bij. Bijzondere zitmeubelen, akoestische oplossingen en inspirerende accessoires waarmee je de agile werkwerelden ontwikkelt waar mensen zich thuis voelen. Voor meer flexibiliteit, gericht op het verbinden van mensen – onze opdracht. Het is de grondsteen voor gezonde groei: van mensen, van organisaties, van iedereen.

Aldus Cascando.

Sinds enige tijd maakt Cascando gebruik van Cyclin®CP als absorptiemateriaal. Een mooi artikel in het vakblad Project & Interieur over de prijswinnende Patio waarin Cyclin is verwerkt. Wij zijn er trots op. Klik hier voor het artikel.

 

.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

7 mei 2024

Say it ain't so
Met dit filmpje tonen we met een heel simpele demonstratie hoe een 40mm Cyclin paneel zich gedraagt als er een gasbrander onder wordt gehouden. Deze methode heeft geen enkele relatie tot gecetrificeerde methoudes volgens normen en er kunnen dus geen concrete waarden aan verbonden worden. Het geeft uitsluitend een praktisch en begrijpelijk beeld.