Nederlands beste akoestisch circulair en biobased materiaal!

Cyclin VoorzetWand, dé oplossing voor burenlawaai

Wil jij een oase van rust in je eigen huis? Met het revolutionaire Cyclin isolatiesysteem is dat nu mogelijk! Of je nu worstelt met storend burenlawaai of gewoon op zoek bent naar meer privacy, onze oplossing biedt de perfecte geluidsisolatie voor je muren.

Ons modulaire paneel is ontworpen om eenvoudig een geluidsdempend voorzetsysteem te creëren, waardoor buiten- en burengeluiden tot een minimum worden beperkt. En het beste van alles? Het is geschikt voor doe-het-zelvers!

Het geheim zit hem in de combinatie van onze 100% circulaire flexibele isolatieplaat, vervaardigd uit gerecycled krantenpapier, en een stevige gipsplaat waarbij de bevestigingsgaten reeds zijn voorbereid.  Met standaardafmetingen van 120 x 60 cm en een dikte van 52 mm of 72 mm (met een 12 mm dikke gipsplaat), is ons isolatiepaneel perfect voor elke situatie. Of je nu een binnenwand wilt isoleren of het geluid van buiten en de buren wilt buitensluiten, de Cyclin VoorzetWand (CVW) is in een ‘handomdraai’ geplaatst.

Kies voor Cyclin en geniet van een serene en rustige leefomgeving, waar geluiden van buitenaf geen kans meer krijgen om binnen te dringen. Informeer voor de mogelijkheden.

      

Vaardigheden

Gepubliceerd op

5 maart 2024